Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční výstava

8. 12. 2008

V neděli 7.12.2008 jsem se zúčastnili vánoční umisťovací výstavy.

Na cestu jsme se vydali jako vždy  brzy ráno.Tentokrát nám štěstí a hlavně počasí přálo a tak jsme v pořádku a bez nehody dojeli až na místo.

Jela s námi jen jedna kočička,protože ostatní co byli na výstavu připraveni onemocněli a další už byli rozebráni.Kočika Číča ,která jela už je velice zkušená,byla to její třetí umisťovací výstava a taky už poslední.Ani na této výstavě se nikomu nelíbila,přitom je tak krásná a hodná.Na další už nepojede,je to pro ní obrovský stres a tak na své případné,nové majitele už bude čekat tady u nás.

Na výstavě nás navštívila již tradičně naše kamarádka Lucka,která si od nás vzala na jaře kočičku Fanynku.Pokaždé o ní s láskou vypráví a i po třičtvrtě roce dělá Fanynka stále pokroky.Byla umístěna jako plašanka.Lucka jí věnovala obrovské množství času,pělivosti a především lásky.Fanynka se stala její nerozlučnou dvojkou a lásku Lucce velice ráda vrací.Je z ní obrovský mazel,v náruči se rozvalí a nechá se drbat na bříšku,spí výhradně v posteli a začíná trénovat psaní na počítači a chození na kšírku.Stále se zdokonaluje. :-)Fanynka na své kamarády nazapomíná a vždy jim pošle se svým kámošem Matýskem tašku všelijakých dobrot.Moc děkujeme.

Navštívila nás i  paní Fořtová adoptivní maminka naší bábinky - kočičky Micky.Donesla kočičkám spoustu hraček a dobroty pod stromeček.Děkujeme.

Na výstavě jsme nabízeli i krásné hliněné kočičky a moc pěkná,ručně vyrobená vánoční přání,která pro naše kočičky  vyrobily děti z výtvarných kroužků Brno a Polička.Byl o to velký zájem.Moc děkujeme.Na konci výstavy téměř nic nezbylo.

Výstavy se účastnilo mnoho opuštěných kočiček,které hledali nový domov. Nechyběl tu ani vánoční stromek se spoustou dárků.

Touto cestou děkujeme sponzorům a pořadatelům výstavy.

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář