Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. Q 2016

30.3.2016

Tomášek byl dnes na kontrole a vytažení svorek. Bříško je krásně vyhojené zrovna tak i žlučník. Bohužel se přidal začínající zánět ledvin :(

________________________________________________________

14.3.2016

Tomášek je po operaci. Obsah žlučníku vytekl do dutiny břišní ta se musela celá propláchnout. Má těžký zánět jater, otravu, horečku a ránu přes celé bříško. Domů dostal kapačky s velkým množstvím léků a další antibiotika v tabletách. Příštích 48 hodin bude kritických.
Děkujeme všem za podporu.

________________________________________________________13.3.2016

Včera odjel do svého nového domova kocourek Ondra. Dostal se k nám jako nemocný plašan z místních zahrádek.
Je to už druhé umístění, z prvního se po pár dnech vrátil s tím, že je agresivní a v noci dělá rámus. Potřeboval jenom čas...
U nás byl naprosto klidný a těžký pohodář, takže doufáme, že na podruhé to vyjde. Emotikona smile
Přijela si pro něj moc hodná paní. Kocourek bude bydlet ve Velkých Opatovicích v rodinném domečku a bude opečovávaným jedináčkem Emotikona smile
Hodně štěstí broučku :)

_________________________________________________________________

10.3.2016

Dnes jsme jeli opět do Žďáru tentokrát s kocourkem Tomášem. Posledních pár dní byl takový smutný a neměl chuť k jídlu jako dřív. Dnes úplně zežloutl. Pan doktor zjistil prasklý žlučník.

V pondělí 14.3. ho čeká operace, tak na nás myslete :(

_________________________________________________________________

8.3.2016

Včera večer byla na kastraci poslední z loňských kočičích holek, kočička Emilka. Vše zvládla skvěle už krásně baštila a dokonce si i hrála. 
Včera se ozvala i paní co by Emilku ráda adoptovala, takže jakmile se Emilce vyhojí bříško pojede do svého nového domova :)

_________________________________________________________

25.2.2016

Onemocněla nám Zulejka. Na ouškách se jí vytvořily jakési strupy, měla vysokou horečku a nechce baštit. Dostávala kapačky. Se Zulejkou jsme se vypravili za panem doktorem do Žďáru. Zulejka má autoimunitní poruchu. Zatím to zvládá velice těžko, nechce jíst, je celá bolavá. Má kortikoidy a antibiotika. Držte jí tlapky prosím.

_________________________________________________________________

21.2.2016

Dnes odpoledne odjel do nového domova kocourek Honzík. Přijela si pro něj moc milá slečna. Honzík bude bydlet na statku ve vedlejší vesnici a doma už na něj čekal stejně starý kocouří kamarád. 
Přejeme ti Honzíčku hodně štěstíčka v novém domově!!!

_________________________________________________________________

8.2.2016

Jmenuji se Honzík a jsem tu nový. Někdo mě hodil přes dvoumetrový plot a nechal mě samotného na zahradě. Naštěstí se seběhly ostatní kočičky a ukázaly mi kudy se dostanu na dvorek, kde tolik nefoukalo. 
Jsem moc hodný, moc rád se mazlím a chtěl bych k vám domů. Nemáte někdo místečko? Jsem ještě malinký mám sotva 5 měsíců.

________________________________________________________________

4.2.2016

Dnes v noci jsme přišli o Pavlínku. Pozdě večer jsme jí našli ležet bezvládnou v kočičím záchudku. Byla podchlazená. Nic na ní nebylo vidět, před tím se chovala normálně. Než jsme stačili dojet na veterinu, bylo po všem Emotikona frown 
Dostala se k nám před dvěma lety ve velmi zuboženém stavu. Byla to kostřička potažená kůží s těžkým zápalem plic. Jedno oko už chybělo, ve druhém byl velký zánět. Celou dobu co tu byla byla strašně hodná, nenáročná a klidná kočička. 
Je to šok a beznaděj. Budeš nám moc chybět holčičko naše :(

19.1.2016

Fidíček dnes odpoledne zemřel. Jeho stav se lepšil, nožičky byly už teplejší a nebyly tak zatuhlé. Potom, ale přišla další embolie a už se nedalo dělat vůbec nic. Emotikona frown
Nezlobte se, ale víc nejsem schopná naspat. :(________________________________________________________________

18.1.2016

Ráno nám volal pan doktor Košťál, Veterinární klinika u nádraží MVDr.Jakub Košťál. Fido má ucpanou aortu, která vede právě dolů k zadním končetinám. Důvodem je nemocné srdíčko. Fidíkovi byla diagnostikována HCM.http://www.goisovka.cz/hcm/co-je-to-hcm/
Fidík dál zůstává v nemocnici, dostává kapačky s léky na ředění krve. Je to velký bojovník a věříme, že to zvládne. Myslete na něj prosím.

________________________________________________________________

17.1.2016

Dnes před obědem jsme odvezli našeho kocourka Fida na kliniku Veterinární klinika u nádraží MVDr.Jakub Košťál. Ochrnul na zadní nohy. Fidík už tohle trápení jednou měl v červenci 2014. Tenkrát byl diagnostikován míšní infarkt, kocourek neměl v nohou ani hlubokou citlivost, nikdo nevěřil, že se z toho dostane a on to zvládl a vše časem rozchodil, běhal jako dřív.
Dnes byl i dost podchlazený a proto na klinice zůstal. Dostal ihned kapačku a různé léky. Jak se mu udělá trochu lépe bude se dělat rtg a další vyšetření.Víc budeme vědět zítra.
Prosím myslete na nás a držte Fidíkovi tlapky. Děkujeme.

_______________________________________________________________

5.1.2016

Řádí nám tu nějaký moribundus. Onemocněl Ondra, ten už je z nejhoršího venku. Teď bojuje hlavně Sísa, má horečku a špatně dýchá. Matylda a Ponožka mají rýmu jako trám. Snad je to konečná a nikdo jiný už neonemocní. Držte nám tlapky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

40 Ways to Drop Your Blood Weight

(Aarourpoto, 24. 7. 2018 11:34)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/vente-cialis-quebec/