Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomoc pro koně z Poličky

13. 3. 2016

vinarna-a-bonie.jpg

Tato stránka byla založena na podporu koní a jejich majitelky, která se ocitla v těžké životní situaci.
Paní Jitce náhle a tragicky v listopadu 2015 zemřel při práci se zvířaty manžel. Tu nesmírnou bolest ze ztráty milovaného člověka si málokdo z nás umí představit. Mnohaletý, láskyplný vztah skončil, jako by někdo mávl kouzelným proutkem. Jak sama paní Jitka říká, půlka z ní umřela a zbyla jen prázdnota. Paní Jitku známe již mnoho let. Je to velice milá, dobrosrdečná žena, která žije láskou ke svým koním, ale i ostatním zvířatům. 
Všechen svůj čas a energii věnovali manželé celoživotní lásce ke koním. Společně pořádali různé akce jak pro děti, tak i pro občany Poličky. Věnovali se tomu celým svým srdcem prakticky celý život a široké veřejnosti byli známi jako velcí milovníci koní.
Společně pečovali o čtyři koně. Péče o tato nádherná zvířata je krásná, naplňující, ale také nákladná. Náklady na jednoho koně činí okolo 4000 Kč měsíčně. 
Touto cestou chceme pomoci alespoň formou adopce na dálku neboli virtuální adopce. 
Každý z nás si určitě někdy v průběhu svého života koně moc přál. Někdo si ho přeje dodnes, ale dovolit si ho z mnoha důvodů nemůže. Z těchto důvodů se jako skvělá varianta jeví zmíněná virtuální adopce. 
Informace o virtuální adopci: 
-  Virtuální adopce je na dobu jednoho roku. 
-  Každý kůň může mít více adoptivních rodičů.
-  Příspěvky budou zasílány na účet spolku Opuštěné kočky Polička z důvodu vystavení potvrzení o daru. Příspěvky budou pravidelně 1x za měsíc předávány paní Jitce a hlavně jejím koním.
-  Adoptivní rodič obdrží adopční list.
-  „Svého“ koně může kdykoli navštívit a přesvědčit se, jak se mu daří.
-  Na konci kalendářního roku obdrží adoptivní rodič potvrzení o daru, na jehož základě si může darovanou částku odečíst z daní.
Zde vám představujeme čtyři nádherná stvoření. Pokud se rozhodnete pomoci s jejich péčí a některého z nich si vyberete, budeme za každý příspěvek nesmírně vděčni.
Samozřejmě je možné pro koně poslat i jednorázový příspěvek.
Číslo účtu 220751500/0300 var. symbol 444
KAŽDÝ KŮŇ MÁ SVÉ ALBUM, KDE JE MOŽNÉ SI HO PROHLÉDNOUT A NĚCO SI O NĚM PŘEČÍST.

Všechny fotky jsou vidění zde...

Paní Jitku podpořil i Svitavský deník. Napsal o ní a jejích koních krásný článek. Přečíst si ho můžete zde...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář