Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstava v Pardubicích

15. 11. 2009

Včerejší den jsme strávili na výstavě v Pardubicích.

Byla to výstava čistokrevných kočiček a naše sdružení dostalo možnost vystavit a nabídnout k osvojení některé z našich kočiček.

Vyjeli jsme brzy ráno.Měli jsme několik zdravotních zastávek,některé očičky byly velice nervozní a vystrašené.Nejhůře to nesla Malenka.Celou cestu brečela a na výstavě to nebylo o moc lepší.Byl to pro ní hrozný nápor.

Po příjezdu všechny prošly veterinární pohlídkou a byli umístěny do klecí.Strach a stres je neopustil.Po chvilce začali chodit lidé a okukovat.Vystavovali jsme v prvním patře sokolovny Na Olšinkách.O patro níž bylo spoustu lidí,nedalo se ani projít u nás už to bylo klidnější.Navíc lidí chodili opravdu spíš jen aby se podívali.Navštívilo nás hodně známých.S některými jsme se viděli poprvé.Bylo to velice milé,protože se známe se pouze přes maily.

Umístili jsme pouze kočičku Rozinku,která šla k mladým manželům a zůstala v domečku v Pardubicích.Loučení bylo hrozně těžké.Rozinka se u nás narodila.Obrečeli jsme to,ale věříme,že o kočičku bude dobře postaráno.Má i kočičí kamarádku,kočičku Matyldu.Zatím s Rozinkou moc nemluví,ale snad se holky brzy skamarádí.

Jak jsem řekla lidí moc nechodilo,stres koček byl veliký a tak jsme to po druhé hodině zabalili a jeli domů.Malenka strašně vyváděla,brečela a zoubkami trvala mřížku u přepravky.Mamka jí musela vzít na klín,teprve potom se uklidnila a usnula.Cestu do Prahy už absolvovat nebude,snad se najde někdo,kdo bude ochoten si pro ní přijet k nám domů.

Po příjezdu domů Filípek vyletěl z přepravky a hned si běžel lehnou do lehátka na topení.

Za týden nás čeká výstava v Praze.Kdyby to šlo a kočičky se daly umístit z domova bylo by to moc fajn,tohle je hrozný nápor na nervy jak pro ně tak pro nás.

Na závěr chceme poděkovat Českému svazu chovatelů za možnost vystavy se zúčastnit a moc děkujeme i všem kteří se za námi přišli podívat.

Obrazek

Cílinka s Ťapičkou

Obrazek

Takhle nás okukovali

Obrazek

A takhle jsme se báli

Obrazek

A tady byly šlechtičny...

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pozdrav a poděkování

( Heřmánek,Kubíček a ostatní kamarádi, 16. 11. 2009 8:36)

Milé Lidušky, moc děkujeme za Vaši péči, snahu a obětavost. Pozdravujeme všechny naše bývalé kamarády na Pasekách, sestřičce Rozince přejeme v novém domově hodně lásky, ať se jí dobře daří. I pro sestřičku Malenku se jistě brzy najdou dobří lidé, kteří si ji rádi vezmou do svého domova a budou si pospolu užívat pohody a krásného pocitu blízkosti lidské a kočičí duše. Mějte se hezky, stále na Vás rádi vzpomínáme.