Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočičí sbírka

2. 11. 2011



Kočičí sbírka
Kóčky to tu ještě nebylo co? Když jsem si ale tuhle přečetl o těch 7 koťátkách v pytli, co vyhodil nějaký kočkovrah na pole viz, bylo rozhodnuto. Takový mňaulér přece nemůžeme nechat bez odezvy bez pomoci? Kdyby se jich neujala paní Lída s mojí kolegyňkou Týnečkou, ač už mají bezmála 80 mňaukožichů na krku, chudinečky malý nemocný mokrý hladový by mňaubože pomřely. Mňausně, to mi věřte, nejradši bych toho neřáda kočkovražednýho zadávil. Jenže Polička je mňaužel z packy a ta moje „veleopatrná“ mě bez dozoru nepustí ani na břeh kvůli rvačkám s Mikešem. Mňaumsta se tedy nevydaří, ale mňaupomoc by se nám fšem dohromady zdařit mohla! Však taky, proč bychom my kočky, které takřka v nezměněné podobě žijeme na světě už od mňaumiocénu a máme vývojový náskok 35 mňaumilionů let před dvounožci, nemohly pořádat sbírky, když to dělají i lidi, kteří nám nesahají ani po ocásek? To je mňauargument, co! Takže jsem místo prohánění Trixíny probděl noc bádáním v zákonech a mám to v kupě nadrápkaný :-)
Kočičí sbírka na koťata
V mňauladu s ustanovením § 5 zákona č. 117/2001 Sb. mňaukuji všem domácím kočkám kocourům a koťatům oznámení o konání Kočičí sbírky pro 7 koťat zachráněných z pytle paní Lídou a sekretářkou Týnečkou z OS Opuštěné kočky Polička IČO:22679944 č. účtu: 220751500/0300 variabilní symbol 7.

Kočičí sbírka bude použita pro tyto mňaúčely: péče o přírůstky Opuštěných kočiček z Poličky, a sice zubožená koťata pohozená v pytli na pole, jejich krmení veterinární ošetření a vakcinaci.
Kočičí sbírka se bude konat celorepublikově, protože i záslužná činnost dárců-kočičáků má celorepublikový mňaurámec.
Datum zahájení: 1. října 2011, datum ukončení: 31. října 2011.
Statutární zástupce: kocour Mourajz, funkcí sekretář
Adresa: Na Bluku 431, 252 28 Černošice, e-mail: info@kockaapravo.cz
Kontaktní osoba: ta moje veleopatrná, a sice Alice
Adresa: Na Bluku 431, 252 28 Černošice, tel. 257 923 106, 737 601 008, e-mail: info@kockaapravo.cz
Jelikož jsem mňauiniciátorem sbírky a díky své mnohaleté usilovné práci sekretáře, zdárnému lovu myší a výchově trixat mám naspořeno strašně peněz v kasičce, budu mňaupříkladem a svý mňaúspory pošlu jako první.
Mňauzývám vás všechny, kočky kocoury a koťata připravte si kasičky a posílejte penízky na kotísky z Poličky. Kdo pošle nejvíc a nadrápká mi adresu svého pelíšku na mňaumail: info@kockaapravo.cz, dostane jako prémii Česko – Kočičí a Kočko - Český slovník. Vzdělání je mňaudůležité obzvlášť pro mňaudorost!
Podpořit dobrou mňauvěc už nemůže být snadnější.
Pac a mňau Mourajz, funkcí sekretář v. d.


Mňauzor mňauzor mňaudůležité sdělení!!!
Paní Lída a Týnečka nám poslala fotečky jednotlivých koťátek. Tady se Vám představují: Vilík, Růženka, Treperenda, Honzík, Maceška, Puntík, Terezka.
 

Vikík   Růženka   Treperenda
Honzík Puntík Terezka Maceška

Jenže chudinečky chytly z té zimy a mokra virózu. Honzík a Vilík se z ní už mňaukybohu dostali. Treperenda s Růženkou ale stále stůňou zvrací dostaly injekci a paní Lída je krmí po dvou hodinách. Držte jim mňausím všecky tlapky, aby se holky kočičí uzdravily.


A tady jsou výsledky sbírky. Podařilo se vybrat neuvěřitelných 7.700Kč !!!

Na naše Brambůrky přispěli:

paní Zuzana Volemanová  1.000Kč

paní Urbánková Jaroslava 2.500Kč

paní Reichová Ladislava 400Kč

pan Moureček sekretář 2.000Kč

paní Pokludová Milada 500Kč

pan Ovád Jaroslav 1.000Kč

pan Stancl Stanislav 300Kč

Všem vám velice děkujeme za vaši pomoc.Moc si jí vážíme.