Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv

Nalezené příspěvky

Čertík

10. 5. 2019

cert.jpgČertíka nám někdo jako malé kotě hodil přes plot. Hned od prvního dne se tu chovat jako naprostý suverén,který se ničeho nebojí a nebo tak jako by tu už někdy byl. Prostě se rozhodl, že sem patří a jinam už nepůjde.Když není po jeho,tak klidně i plácne, je to vztekloun.

 

MICINKA

12. 9. 2019

micinka-----kopie.jpgKočičku a její sourozence vyhodili mezi domy k hromadě dřeva. Byl to pro ně tak obrovský stres, že je nebylo možné téměř ani zahlédnout, natož odchytit. Kočička porodila koťata právě v té hromadě dřeva, která se stala jejím domovem. Díky koťatům se ji podařilo odchytit. Koťata našla milující domov a Micinka zůstala u nás. Žije si tu svým životem. Je v bezpečí, v teple. Ale lidský kontakt nevyhledává.

Než kočička najde domov, je možné ji virtuálně adoptovat.

 

Žofka

1. 12. 2019

img_5297.jpgKočičku vyhodili na místní kravín. Když uslyšela lidský hlas už z dálky hlasitě volala a běžela za námi. Asi doufala, že se pro ní člověk vrátil a vezme si jí opět domů.

Narozena: 2009

Než kočička najde svůj domov, je možné ji virtuálně adoptovat.

 

Týnka

1. 12. 2019

tynka.jpgByla donesena na místní veterinu k utracení spolu s ostatními sourozenci. Byla už přes dva týdny stará. Byla adoptována náhradní maminkou Terezkou.

Nyní je právoplatně zvolenou sekretářkou našeho sdružení. Moc ráda pomáhá u počítače :-)

Narozena 2006

Než kočička najde svůj domov, je možné ji virtuálně adoptovat.

 

Madlenka

27. 12. 2019

madlenka.jpgMadlenku vyhodili jako březí na místní kravín. Dlouho trvalo než se ji podařilo odchytit a najít koťátka, která tam porodila. Dnes je ještě stále ostražitá a cizím moc nevěří.

Než kočička najde domov, je možné ji virtuálně adoptovat.

 
Celý příspěvek | Rubrika: HLEDAJÍ DOMOV | Komentářů: 0

Nalezené složky

 
Nebyly nalezeny žádné složky